Glömde en sak!

Mitt i all fylla i Fredags fick jag ett vanligt felskickat sms:

"Grattis på Ronnys namnsdag. Önskar från skogen"

Kort och glatt, jag heter inte Ronny på något sätt, men jag tog ändå åt mig alla önskningar från Skogen. Synd för Ronny att han inte fick sitt grattis-sms, bwhahahaha.

Någon ringde dessutom idag när jag låg och sov, fast det var inte lika kul jag sa bara Anton varpå dom svarade "Oj då måste jag ha ringt fel, hej då"

Tråkigt värre. Ajja någon gång kan jag dra historien om när någon som ringde trodde jag var någon riktigt duktig ölprovare och ville skicka hem en massa prover gratis på några exklusiva öl som kostade skjortan.

God natt igen ^^

Sammanfattningsvis...

I fredags, dagen som kallades med högsta förväntan Dagen-D(eller Dagen-F, för att det var fredag). Det var dagen då vi skulle klä oss i kostym, dricka G&T, och ha en jäklarns historia för varför vi var uppklädda. Kvällen började med en väldigt laddad egenlagad middag - köttbullar och potatismos, som passar perfekt med gurkmajonäs. Jag satt och kollade på det senaste avsnittet av Grey's Anatomy när Fredrik ringde mig. Han verkade ha kalla fötter och tyckte det var "för uppklätt" med kostym. Han vågade alltså inte visa sig utanför lägenheten i kostym utan min åsikt om att han ser asläcker ut. Så jag suitade upp och drog till honom. Hos Fredrik började vi dricka, Anton var där också. Han drack Gunvors äckliga vin. Inget speciellt hände där, förutom att mitt hat angående katter bara förstärktes. Jansson, som katten heter, hoppade upp i mitt knä. Eftersom jag är allergisk sa jag åt honom att gå ner, väldigt hövligt må jag tillägga. När han inte gjorde det så kom Fredrik och lyfte bort honom, eftersom jag hade händerna fulla med att inte få katthår och allt annat jag är allergisk mot på mina händer. Elaka som ALLA katter är satte han klorna i mina kostymbyxor och rev upp några trådar. Men tur var det väl att det var väldigt högt upp på byxorna så det syns inte. Men hatet består.

När vi skulle gå från Fredrik och åka buss(!) till Emil, så hände det mest otroliga. En bil passerar och Anton sa att det var Karin. Så Anton ringde henne och frågade om hon var på väg hem och om hon kunde skjutsa oss(tydligen så bor hon i närheten dit vi skulle). Anton kände henne genom kyrkan, av alla ställen. Redan nu började vi finslipa på våra lögner(eftersom hon inte gillar alkohol, eller hon kanske skämtade) och sa att vi skulle på bibelsamling, eller något bibligt iaf. Jag tror hon såg igenom våran lögn, trots att vi hade sjukt stiliga kostymer på oss. Kanske det var klirrandet från påsarna vi bar på som gjorde att hon anade oråd. Jag tror inte hon är militant kristen så hon hatar alla som dricker, men om jag kommer ihåg korrekt så fyllde hon i hennes personliga åsikt om det hela. Hursomhaver, vi anländer hos Emil. Där är Daniel och Emil. Jag kanske måste nämna att Daniel vann "tävlingen" om bäst uppklädda. Han körde all out med ringar, väst och kostymskor. Inget speciellt hände där. Sen drog vi på krogen.

Behöver inte säga så mycket om krogen, förutom att världens bästa mood killer är att din goda vän har dött och du är uppklädda i hans ära. Jag höll masken riktigt bra dock, jag kanske hade den där ledsna looken just då som hjälpte min sak. Konversationen gick ungefär så här;

Två tjejer går fram till mig, de andra är ute och röker/köper korv
"Hej kan vi sitta här?"
-"Javisst, för all del."
"Hur mås det ikväll?"
-"Det är förhållandevis bra."
"Okej. Vad fin du är! Varför är du så uppklädd?"
-"En god vän har dött, så vi gör det här i hans ära."
"Oj. Vad dog han av?"
-"Cancer."
"Nää vad tråkigt. Men du vi måste gå nu"
-"okidoki"

Jag vet inte riktigt om det var cancern, den döda vännen, eller min ovilja att ha en konversation som dödade det där ögonblicket. Innerst inne skrattade jag dock, att det kan vara så kul att ljuga! Skall nog ha en bättre "story" nästa gång. För man kan ju inte ha kostym utan en story ;)

Lördagen spenderade jag med Simon och Fredrik. Vi såg 300 och The eye. Sedan på natten fick jag alla obligatoriska fyllesamtal.

Söndag och Måndag har absolut ingenting hänt. Det har varit skönt på sätt och vis. Jag tar det alldeles för lugnt för mitt eget bästa. Men, det blir uppryckning nu veckorna innan studenten så man blir student i år(inte för att jag tror det är någon risk, men man vet aldrig var facisterna får för sig). Avslutningsvis kan jag skriva... ehh.. äh skitsamma!

Tack och god natt!

Full

Det här är nog det första inlägget jag skriver när jag är riktigt full. Jag kan fan inte ens se vad jag skriver, jag kör på ren känsla på tangentbordet. Jag vettifan vad jag ska blogga om så därför drar jag en dikt på japanska!

いろはにおえど
ちりぬるを
わがよたれぞ
つねならん
ういのおくやま
きょうこえて
あさきゆめみじ
えいもせず

Om vi ska vara lite moderna. Hade vi levt i ca. 1800-talet hade dikten sett helt annorlunda ut och därmed varit helt andra kanor. Så jälva mysko. Jag kan inte läsa gamla kanor, bara så ni undrar. fi faken, jag kanske ska översätta dikthelvetet också:

Även de blommande blommorna
Kommer tillslut vissna
Även våran värld
är inte förevig
De djupa berg för flärd
Korsa dem idag
Och ytliga drömmar
Skall inte längre vilseleda dig.

Grejen med den här dikten är att varje kana i gamla japanskan(på 1800talet) användes bara en gång, i Hiragana alltså. Jag vet inte om min översättning är 100%, för jag är jävligt full.

Men jag ska leta diverse berusningmedel runtikring huset nu,

God natt


Och puss, eller något

Kanske dags att skriva något

Senast jag skrev var i fredags, om inte mitt minne sviker. Sedan dess har jag i princip bara avverkat en fylla och en baksmälla. Jag tänkte skriva om några händelser under festen samt något skämt om att hästtjejer fattar galoppen. Men jag orkar seriöst inte. Hade jag inte varit mer baksmullen än Gud själv dagen efter festen kanske jag hade orkat skriva om det. Men nu ska jag sluta skriva om vad jag inte tänker skriva om, för då hade det blivit ett väldigt långt inlägg.

Istället; idag ramlade jag in på skolan efter lunch, i vanlig ordning, och hade Styrteknik. Hann inte avsluta uppgiften jag började med. Ska göra den tids nog dock. Anledningen var en körlektion. Jag cruisade bara runt i stan' lite, inte mycket kvar av alla böglektioner så jag äntligen får mitt körtkort. Jag har visserligen mig själv att skylla. Bristande motivation och slöhet är min forté.

När jag kom hem så såg jag alla serier som sänds i USA på måndagar, sen var det helt plötsligt kväll. Jag var dessutom ensam hemma och skulle laga mat. När jag lagar mat så finns det något som är lika säkert som gravitationen, ebb och flod, jordens cirkulation runt solen osv. OCH det är att jag lagar något som passar perfekt till gurkmajonäs. Iofs passar nog allt till gurkmajonäs. Just idag blev det varmkorv med bröd. Kom på mig själv runt 9-tiden att jag var hungrig, så det blev något snabbt och lätt - det passar dessutom utmärkt med gurkmajonäs! Hade jag uppfunnit gurkmajonäs hade det varit mitt stoltaste ögonblick i livet. På tal om att uppfinna maträtter. Jag träffade en gammal kompis på stan' idag. Han skulle utbilda sig till sushi-kock. Vilken rackare... vilken rackare.. Men det var helt klart kul att träffa honom. Jag tror jag ska komma på något mer onödigt att säga bara för att dryga ut det här inlägget såååå grymt mycket... I helgen! Då jäklar slår vi till på stort med magiska trick och kostymer, det blir nog coolt. För kostymer är grymt. VÅGA INTE SÄGA NÅGOT ANNAT!!

SUIT UP!

(och puss)

Tråååååk

Jag har väldigt tråkigt. Jag vill inte sova. Men jag har min öl iallafall. Skulle kunna kyssa någons fötter för den öl jag har bredvid mig i skrivande stund. Festen som skulle varit idag blev flyttat till Lördag(imorgon, idag, whatever). Men förutseende som jag var köpte jag en massa extra öl... Kanske man är klärvoajant? Kanske stämmer, när det gäller alkohol iallafall. Jag alltid en känsla i magen när jag spårat en kväll. Fast då måste man räkna med faktorer från ett psykologiskt perspektiv, som att om jag känner att jag kommer spåra, så kommer jag troligtvis att göra det mest på grund av känslan att jag kommer göra det. Eller är det ännu djupare? Jag får fundera vidare på det när jag imundigat mer alkoholiga drycker. Då kanske det mytomsbundna oraklet kryper fram och spyr ur sig sanningar(inte bokstavligt talat, även om det hänt några gånger). Vi går vidare med en matrix-referens, ska man ta det vita, runda, med brytskåra, märkta OT-pillret eller det vita, avlånga med gravyr y och skåra på den ena sidan, den motsatta sidan är slät-pillret?! (jag talar faktiskt om allergitabletter här!) Risken är nu när jag druckit lite att jag blir sjuhelsikkes... vi kan kalla det cp för enkelhetens-skull, om jag tar Tavegyl. Zyrlex är så sjukt tam, tog den igår och gick ändå runt och snorade. Jävla allergi. Jag vägrar allergisymptom när det dagas för fest! Även om det kostar mig ett minne av hela kvällen! (ni som har varit med om alkohol+anti-histaminer vet vad jag pratar om)

Jag har vidare funderat på vad jag ska skriva på den här bloggen. För mina tankar är inte intressanta. Ska jag vinkla det politiskt där jag uttrycker mitt hat mot all vänsterpropaganda som tillåts i bamsetidningar? Eller en blogg där jag rentutav förolämpar och trycker ner allt jag ogillar? ELLER skriver om sjuka historier á la Tucker Max? Jag har ju faktiskt några historier. Men dom brukar jag spara till isbrytande(igen inte bokstavligt talat).

Ajja jag ska väl hitta på något sjukt kul att göra... eller något

Puss och HEJDÅ

Äntligen Fredag!

Eller något... Visst det är skönt med helg osv. men jag börjar oroa mig för engelskan, jag har inte varit där på svinlänge, jag har ingen aning vad som gäller. Ajja, det är ett senare problem! Jag skrev prov i Lokala Nätverk A också. Jäklar vad cp det är. Men jag fick 14/27, inte illa för att chansat på mer än hälften av frågorna. Dessutom frågor med flera alternativ gav poängavdrag ifall man svarade fel. Hujjaligen. Ska göra praktiska provet på måndag. Jag måste böna och be André om hjälp, den killen är min riddare på vit hingst! Om han går med på att hjälpa mig förståss. Fick en trevlig överaskning när jag vaknade i morse. Brorsan stormade in på rummet och slängde en sjua vodka i sängen, stal en godis och sedan försvann med orden "jag kommer tillbaka med mer!". Det bådar gott inför kvällen, jag hoppas bara att det inte spårar som det alltid gör.

Tataaa~~

Rubriker är för BÖGAR... Så det så.

Ännu en händelselös kväll och ännu ett inlägg i bloggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag sitter här och lyssnar på lite lugnt men ändå deppig musik. Riktigt emo, kanske man ska säga. Har lärt mig några låtar på gitarr också. Typ Dream theater - Regression, måste bara berömma John Patrucci, han måste ha riktigt långa fingrar. Jag klarar knappt av att ta ackorden i låten för att dom är så mongo. Missförstå mig rätt, jag är inte deppig(tror jag inte, vi får väl se i helgen), kanske är jag mer lättad? Äh psykologi är så slumpmässigt. Speciellt när det gäller en själv, man kanske ska bli religös och skylla allt på Gud så man inte blir tokig själv. Jag såg senaste avsnittet av Criminal Minds. Alltså det programmet är så läskigt ibland, speciellt när seriemördaren påminner om en själv :O Nu kanske jag vet vad som väntar mig i det vuxna livet! Pedofili och sadistmord. Eller något.. JA! justefan. Jag kommer ha ett GIGANTISKT prov i Japanska om mindre än månad. Ett prov som ska sammanfatta en 100p-kurs. Vi har dessutom betat av kursen på en termin, så tempot har varit onådligt högt. Det enda jag är osäker på är läsning och skrivning av Hiragana. Men jag borde ha memoriserat 46 tecken tills den 26:e ^^,

Nä... nu ska jag... nä vem försöker jag lura, jag ska inte göra ett piss.

God kväll.

Djupanton!

Jag kan inleda det här inlägget med ett citat, ett gammalt ordspråk från Japan:
女心と秋の空
Som betyder: En kvinnas hjärta och hösthimlen. Jag är dock inte helt säker på om det just skall vara "himmel" som sista kana. Det är trots allt Kanji, hade kanske varit lättare att bara skriva "Sora". Det kan även vara ett kanji som beskriver både väder och himmel. Så en mer korrekt översättning kan vara "En kvinnas hjärta är som höstvädret" vilket menas... ja gissa? Min nerighet har inte varit obefogad. Kanske det bara var en chansning pga min osäkerhet(som inte heller är obefogad) som var rätt. Vem vet. Hur som helst, det där ordspråket stämmer så fint in. Är hela mitt liv uppbyggt på ordspråk och klyschor? Jag kanske är statistiskt mirakel som haft sådan otur. Fast! Nu lämnar vi det här.

Ännu en till IG-varning. Jippiieeee. Jag tror de mesta är bara för att motivera mig. För jag hade dessutom utvecklingssamtal idag, och i alla omdömmen från lärare var i princip likadan, man kanske undrar om de följer en mall eller något. "Elev X har bristande Y, men vi märker att Elev X besitter Z och K, du behöver bara L" Eller i mitt fall "Anton är duktig, men verkar ha brist på motivation. Kämpa på, du som är så duktig och kreativ!" Var ett omdömme från min bildlärare. Synd för henne att hennes lektion är 8.10 på en måndag.

Annat än det så är väl mitt liv en nedåtgående spiral, där ena tillfälligheten efter den andra våldtar mig sakta med en ananas. Kanske dags att rycka upp? Hade ju varit trevligt, men motivationen saknas.

Hej då

Odefinerad

En helt meningslös uppdatering.

Just nu sitter jag och ser på anime. Jag har inte haft mycket att göra, men jag tycker att det är skönt att bara ligga i sängen och koppla av med lite meningslöst blodbad, anime style så klart. Jag ser på Peace maker Kurogane. Det är en liten speciell twist på Shinsen gumi under revolutionen i Japan. Mycket intressant ur många perspektiv. Blodig och nästan historisk korrekt(namnen stämmer iallafall^^,). Nej nog pratat om anime och sådana nördsaker. Ni kanske undrar vad jag har pysslat med på Valborg. Vill inte göra er besvikna men jag spendera den mestadels hemma. Min bror tyckte väl synd om mig och bjöd mig på middag. Det var trevligt, bara jag, Mattias och Hanna. Vi hade riktigt jäkla kul xD Vi har ju samma musiksmak och humor, vad kan gå fel? Inte mycket skulle jag vilja säga.

Jag har dessutom en mycket bra låt på skallen. My pace med Sunset Swish. Jag vet inte varför, men jag älskar den. Nä nu är det dags för mitt inlägg att spåra lite. Imorgon har jag inget planerat, jag borde väl moppa golvet eftersom jag näst intill lovat alla jag känner att jag ska städa mitt rum. Sedan måste jag fixa lite med läxor och sådant kul. Dessutom har min styvbror flyttat, så det måste ju bli inflyttningsfest nu till helgen. På tal om honom! Jag drog dit igår(konstigt nog hittar jag bättre på Hertsön när jag är grovt påverkad av alkohol än när jag är nykter) och hjälpte honom koppla i lite hi-fi utrustning och skruva ihop stolar från ikea. Ibland när jag skruvar ihop saker från djävulen själv så tänker jag, "Har personen som kommit på den här designen skruvat ihop skiten själv?". Kändes som inget passade när man följde ritningen. Min bror sa "Vi behöver öl för det här". Lyckligtvis är jag ganska påhittig så jag gjorde inte alls enligt ritningen och körde min egna grej. Då jäklar fick vi ihop skiten. När jag flyttar hemifrån så ska jag inte ha något jävla ihopskruv från bög-ikea. HEJ DÅ OCH GOD NATT NU BÖRJAR JAG BLIR ARG NÄSTAN.

Nä skämt åsido. Men god natt ändå.

RSS 2.0