Hej gott folk!

Ja, mycket har väl hänt sedan jag sist bloggade. Men vi tar det väl i kronologisk ordning, för det blir enklast för oss alla.

Jag fick veta att jag kom in i Umeå strax efter mitt förra inlägg. Förhoppningsvis blir det Personlighet- och utvecklingpsykologi jag kommer plugga. Jag är 1:a reserv på andra uttagningen, så det ska inte bli några problem. Jag blev dessutom antagen till Pedagogik A, så hur det än blir så ska det bli jättekul.

Julen var mycket trevlig, alla syskon och några andra släktingar kom. Det var nog första dagen på många många veckor jag steg upp i godan tid. Man måste ju hinna med att göra sig i ordning före Kalle Anka och allt sån't där. I år var första gången vi äter efter Kalle Anka, så när det var dags för mig att vara Tomte så hann man ju bli lite smålullig. Riktigt kul att vara Tomte och skrämma barnen lite. Men det var lite otacksamt för jag fick ingen kram, bara enormt skrämda blickar.. :(

Juldagen spenderade jag hos min Far. Mycket trevligt även där. Jag hade inte alls planerat att festa den kvällen, men då ringde en gammal kompis, David för er som eventuellt kan veta vem det är, och frågade om jag skulle med på fest. Självklart kunde man inte skippa en fest med gammal kompis! Kvällen slutade med Heroes och för många drinkar för min del, men jag träffade mycket trevligt folk ändå, kanske lite för trevligt! Ursäkta Viktor och Sarah!

Annandag jul, det var en dag jag hade väntat länge på. Det var nämligen den dag vi skulle ner ett gäng taggade lulebor och en karlskronabo för att festa med vännerna i Skellefteå. Trött och bakis satte jag mig på bussen och kunde absolut inte sova. Väl där så tog jag det FAKTISKT lugnt. Förfesten var skitkul men inte lika kul när vi drog ut. Det var någon stor klubb, men jag är ingen klubbmänniska och dessutom var folket där jättedrygt och intelligensbefriat. Efterfesten var också sjukt kul, då tog jag det inte lika lugnt. Groggvirket var slut så det var rent som gällde.

Kring 4-tiden blev jag sjukt sugen på cigaretter dock. Så jag bestämde mig på att gå på äventyr och hitta en 24/7 mack där jag kunde köpa cigaretter. Sagt och gjort, jag gav mig ut utan att ha en aning om vilket håll jag ska gå. Efter ett tag bestämde jag mig för att ringa 118118 och få vägbeskrivning. De kopplade mig till shellmacken som beskrev vägen. Vägbeskrivningar och fylla går faktiskt inte hand i hand. Jag tyckte att jag var framme vid E4an så jag fortsatte att vandra söderut. När jag kom på att jag helt omöjligt kan vara på rätt väg så ringde jag 118118 där jag fick prata med en trevlig dam som jag underhöll ett tag med min underbara fyllehumor. Hursomhaver, det gick inte så bra för det var lite missförstånd om var jag befann mig. Men eftersom jag var grymt sugen på cigaretter så fortsatte jag, för jag tänkte att någon gång måste jag ju möta en person jag kan prata med. Efter ett tag möter jag en tant är ute och powerwalkar. Hon var också riktigt trevlig, så jag fick följa med henne så jag kom på rätt köl. Äntligen på rätt väg och äntligen framme vid Shell. Tjejen i kassan var enormt road över mina navigeringkunskaper, hon frågade om jag var killen som ringde för ca. 2 timmar sedan. Jag drog då igenom mitt äventyr i grova drag. Hon tyckte synd om mig och gav mig en karta där hon skrev var jag var och vars jag skulle. Detta var uppskattat från min sida, för då kunde jag ta mig hem någorlunda tidigt!

Efter tre timmar av vandrande var jag äntligen tillbaka. Jag väckte Roland och berättade mitt äventyr och fortsatte dricka, för vem vill sova på ett golv förhållandevis nykter? Inte jag. Dagen efter så såg vi på South park tills det var dags att åka hem!

Det var en massa till roliga detaljer som jag inte orkar dra igenom, men skellefteåresan var otroligt rolig!

Jag kommer fortsätta med resten av mitt liv, Nyår, flytten till umeå och lite händelser här i umeå. Men det får nog bli imorgon för jag känner att jag har presterat nog bra för ikväll.

God natt och simma lugnt!

RSS 2.0