Dragging dead bodies in blue bags up really long hills

Tjaa... Vad ska man säga? Fyller 19 år idag, så det kanske är värt att blogga om det då!

Jag hade mitt födelsekalas med släkten igår och det gick bra. Fick en massa löften 'Du får din present sen!', egentligen bryr jag mig inte, men vi ser väl vad mina syskon kokar ihop. Idag tror jag har varit den lugnaste födelsedagen någonsin, jag har inte gjort något speciellt, alls! Det är jag dessutom nöjd med. Ingen supanerfödelsedagsbarnetsådetknapptkangå-fest, fast det är ju bara måndag och bara alkoholister dricker mitt i veckan!

Annars har det inte hänt så mycket, jag har tagit körkort så jag kan söka lite jobb som är lite utanför staden. Man blir sååå galen av att vara hemma hela dagarna! Jag tror jag aldrig har lärt mig så mycket onödig fakta som under denna arbetslösa period. De flesta känner till myten om att C-vitamin hjälper mot förkylningar, men å andra sidan så är det tydligen bekräftat att det inte gör det, såvida man inte tar en stark dos(8g) första dagen när symtom visar sig. Men nu vet ni!

Sedan så var det party förra helgen, både kul och trist att hälsa på folk som sedan säger "Men du, vi har hälsat och träffats förut!" Om det inte motiverar mig att dricka mindre, då har jag ingen aning vad som kan(eller det vet jag faktiskt, men det får inte ni veta, HAH). Partyt var dessutom inte planerat och då förhöjdes kvällens händelser ännu mer!(Får ni inte heller veta, HAH!)

Så nu vet ni vad ni inte får veta!

Skämt åsido, hej då för jag orkar inte blogga nå mer.

Njähädå.

Än en gång blir det en uppdatering, jag är inte död, jag lovar.

Jag tvivlar på att jag kommer orka allt som hänt den senaste tiden, men jag kan gärna ta upp det som är akutellt just nu.

Jag och Fredrik är arbetslösare än vad de flesta ekonomer kommer vara efter den här krisen, hehe. Så vi hänger mer än någonsin, ungefär. Det hela började med en inbjudning en tråkig kväll, där vi började spela Bubble Bobble. Ni vet det gamla spelet till NES där man är en grön och en blå drake som skjuter bubblor på fiender och tar ihjäl dom genom att sedan hoppa på bubblan? Bra, för om ni missat det så har ni missat något :-) Vi tog oss igenom alla 100 nivåer och var bestämda på att vi skulle få det lyckliga slutet. Tyvärr gick inte det vägen, så vi kollade på det lyckliga slutet på youtube istället. Sedan blev det dags för Super Probotector, ett ruskigt kul spel till SNES. Där var det lite ovant med GC-kontroller, men det gick vägen till slut. Vi klarade ut det på både easy och normal, sedan kollade vi på det riktiga slutet på youtube. Efter det spelade vi igenom Halo 3 på Legendary, i ett svep så vi fick en fin liten achievement. Nu väntar vi bara på Fredriks systersöner ska lämna tillbaka baldur's gate dark alliance 1 & 2 så vi kan ta oss igenom dom. Sen bör Fredrik ha fått sin ack så fina laptop han beställde häromveckan. Då kan vi gibba WAR tillsammans! Det ska bli kul.

Intet nytt på jobbfroten, vilket man kan förvänta sig i dagens läge. Det är inte så många som vågar anställa. Dock spelar det smärre roll för mig, för jag fyller år snart och jag har sökt in till Umeå universitet. Det blir att hålla alla fingrar och tår på att jag kommer in.

Ehh, så... Nä. Hej då!

För vad!

Dags för uppdatering. Det ni alla har väntat på även om ni inte vågar erkänna det!

Jag tog ett uppehåll i pluggandet inför imorgon då jag ska ta kunskapstestet för B-körkort. Jag är uttråkad å det grövsta. Spenderar nätterna genom att dra hem senaste serierna som lämpligen kommer ut den tiden på dygnet. Nackdelen med detta är ju att jag inte har serier att fördriva tiden mitt på dagen, men ett problem i taget!

Händelselöst... mest hela tiden. Det är inte tillvaro jag inte är allt för lycklig över, men som jag har sagt förut får jag väl rycka upp mig, och idag verkar det som jag har möjligheten!

Fast jag kom på en sak, jag kastar inte helt bort tid här hemma. Jag har faktiskt lärt mig om finanskrisen och att USAs kongress röstade nej på att rädda banker i USA från konkurs till en kostnad av 700 md dollar. Amerikanerna är inte helt dumma ändå, för det vore helt fel att att privatisera vinster och socialisera förluster. Då kan ju bankerna bete sig hur som helst. Men som tur var räddade dom inte några fler banker. På tal om att rädda banker, vissa banker går inte allt för bra här i Sverige heller. Någon nisse har dessutom gått ut i media och sagt att regeringen går in och räddar banker om det händer här i Sverige. Jag tycker att bankerna får skylla sig själva, låna inte ut pengar som ni inte kan få tillbaka förfan.

Ajja nu ska jag inte försöka få den här bloggen till någon finanspolitisk blogg, för ingen blir gladare av det. Jag ville bara dryga ut skiten lite.

Nu ska jag väl ta mig an utmaningen att laga något gott utan att ha något gott från början!

TJOHEJS

RSS 2.0