Lördag.

Det är lördag idag. Faktiskt, jag lovar! Även om jag alltid glömmer bort vilken dag det är. Tiden går allt för fort, enligt min mening. Men nog om det!

Igår så skulle vi ha våran väldigt uppskjutna Narutokväll som vi kallar den. Alkohol, pizza och TV-spel i princip. Bara synd att den ordinarie fjärde mannen föll bort, men det var riktigt kul ändå. Till en början var vi Fredrik, Anton E, Korp och Abben. Det körde ihop sig väldigt mycket med alkoholen till en början. Men likt en allkännande profet gled Ersson in på sin vita higst(Saaben Cybil!) och helt plötsligt hade vi transportering, det enda som behövdes var en person över 20 år. Det löste sig väldigt fort. Tack och lov. Vi kom igång ganska sent egentligen, men vi hann med mycket ändå! Sen runt 22.30-23.00-tiden så skulle Ersson börja bege sig för att han skulle jobba dagen efter. Då åkte även Abben med. Sen någon gång efter det kom Emma, Michaela och Nathalie. Trevligt som få, även om de inte till fullo uppskattar japanska fighting-spel med cellshading. Men lite guitar hero spelades också så alla blev nöjda!

Idag har jag mött David på stan och tog en sista måltid på Max, för gamla goda minnen. Eftersom den mannen ska nämligen flytta till Umeå imorgon och plugga där. Nu sitter jag här och väntar på att han ska ringa så vi kan bege oss till någon slags avskedsfest, eller vad man nu kan kalla det.

Fast nu ska jag göra något annat! Hej då!

Home we are!

I skrivande stund är jag hemma i Luleå! Wooohooo~~ Det är ju kul. Men roligare hade det varit om inte folk hade varit kassa på flygplatsen och strulat med vårat bagage så det kommer någon gång ikväll. Om det ens kommer ikväll, den som lever får se.

Jag hade väldigt roligt i Bulgarien och Stockholm. Jag hoppas bara Nathalie i alla fall hade hälften så roligt, för då hade hon haft riktigt kul ändå ^^,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är helt slut i huvudet. Jag är säkert lite smått sjuk också.

Men men, ni slipper ni fråga när jag kommer hem! TJOOHOO!!111

Off we go!

Hej alla trogna läsare!

Det här blir nog det sista blogginlägget före jag drar till Bulgarien, så jag tänkte skriva något fint. Det värsta är väl att jag kan inte komma på något fint att skriva. De senaste dagarna har varit tämligen händelselösa. Jag har i princip bara hängt med kompisar och kollat på anime. Jag har börjat se en ny serie som heter Code Geass. Riktigt bra, speciellt om man gillade Death Note. Något annat än det så är det rätt händelselöst, som vanligt, typ.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Nathalie kommer hit, så jag har något att göra. Inte ens föräldrarna är hemma nu... inte ens hunden! Så ja, jag har väldigt tråkigt.

Men nu är jag för trött och uttråkad att försöka sitta och klura på hur jag kan säga att jag har tråkigt på flera olika sätt.

Tack och god natt!

Hihihoho!

Om ni märker att vissa blogginlägg har ändrats lite så beror det på att min förra arbetsgivare inte skulle gilla om jag skrev om jobbet. Bara så ni vet!

Tiiidiiiiiiigt :(

Jag vaknade 8.00 och jag vill inte till arbetsförmedlingen och lyssna på basinformation, något som jag till 100% säkert redan vet. Men ajja vad gör man inte för.... ja vad fan gör jag det här för? Det är ju sån't här man gör för att undvika att få a-kassan ryckt ur handen.

Nä usch och blä, människan är inte skapt för att vara uppe dessa tider!(förutsatt att dom gått och lagt sig och sedan vaknat)

Måste dra, uppdaterar väl ifall något spec. händer :O

uppdatering: Som jag trodde. Inget nytt. Summan av det hela: Sök jobb själv, vi gör ingenting för dig, vi kanske skulle göra något för dig om du var över 20... och hade a-kassa.

Jag hade iofs inte så stora förhoppningar. Fast jag fick lämna in mina slutbetyg i varje fall. Nu är det bara arbetsintygen kvar -_-'' Som jag bör få nästa vecka.

Och när jag var i stan så glömde jag att gå på apoteket och handla allt möjligt skit jag kommer över :< Men men, jag får väl ta det imorgon istället.

Föreläsarn var lite småkul, även om man bad till Gud att han skulle dö. Han sa ordet "viktigt" ungefär två gånger per mening. Rolle kunde inte hålla sig för skratt, jag märkte det inte för att jag kopplade bort honom efter ungefär 20 minuter. Föreläsningen varade i ungefär 65 minuter eller så. Blä.

Nu är det slut på uppdatering, TJOHEJ!

Ny design.. typ snart hoppas jag?

Jag blev faktiskt lite sugen att ändra lite på designen. Jag är inte helt nöjd, men det är ett work in progress! Jag hoppas den nya designen kommer upp snart så ni också får se den. Juste ni... ni som läser den här bloggen!

Idag har jag näst intill ingenting planerat. Jag kanske får börja packa idag, om min mor får för sig att ta fram resväskan. Den är nämligen undangömd någonstans i något förråd. Men det är tur att jag besitter xy-kromosomer och kan packa med ögonbindel och händerna bakbundna. Jag har liksom inte mycket att välja på. Eller jag har ju en del, men då är det bara ställa sig frågan "Ska jag vara snyggt klädd eller se ut som en arbetslös bidragstagare?" det är väl ungefär dom alternativen jag har. Det är på måndag det smäller, bara fyra dagar kvar, eller tre. För vi åker tidigt på måndag morgon. Jag har växlat pengar nu också, det blev en redig sedelbunt. Men det är inget jämfört med min sedelbunt jag hade i svenska riksdaler, den var ju  tung nog att klubba ihjäl mindre djur eller bebisar. Nog pratat om pengar! ehh.. istället ska jag... skriva om... äh skitsamma, jag avslutar väl här. Jag kommer ändå inte på något vettigt att skriva.

May the lingonskog be with you!

Fullt ös - arbetslös!!

Första dagen jag är arbetslös. Kändes väl hyffsat. Jag sov ganska länge och tänkte som de flesta bidragstagare(är inte det än) att jag idag skulle jag banne mig ta mig till Arbetsförmedlingen. Men jag tar det imorgon istället när jag likväl ska till stan. Mest troligt kommer dom äcklena sätta mig på någon ungdomspraktik, men jag kastrerar mig hellre med en rostig brödkniv än att jobba gratis 7-16 för att få ett bidrag som knappt är värt något.. Det är väl ungefär som att jobba för 15:- timmen, om ens det. Fy äckel. Nä, jag ska banne mig ha ett riktigt jobb.

Istället för att göra nytta idag har jag spelat guitar hero, glott på tv i mitt rum och haxxat lite med min hemmabio så att den funkar med tv-boxern, och allt detta i bara underkläderna. Jag har absolut ingen aning vad jag kan hitta på. Eller jag har ju faktiskt slut cigaretter så jag kan ju gå och handla det, men det skulle nog vara allt för ansträngande.. Kanske om jag handlade något mer och hittade någon mysig film jag kan se på i min ensamhet. Just i denna skrivstund kom jag på den perfekta filmen, jag har velat se den enda sedan jag spenderade över ett halvår att hitta den och sedan lite över tre veckor att ladda ner den. Anata wo wasurenai, låter som en tämligen intressant film.

Hursomhaver, här om dagen bokade jag och den underbara Nathalie en resa för två till Bulgarien. Sista minuten med ospecificerat boende. Kommer bli spännande, men de säger att man får vad man betalar för så jag förblir hoppfull ^^, Fast jag tvivlar att man spenderar mycket tid på hotellet ändå.

Hoehoh.. nä om jag skulle ta mig till affären kanske...?

Pusshej

RSS 2.0