Gamle Hotel Gripen!

Natten blev inte som planerad. Jag tänkte satan vad full jag är när jag var på pubben, så jag åkte hem lite tidigare. Så runt 2.30 borde klockan varit. Jag tappade mobiltelefonen i bussen hem, någon trevlig tjej gav mig rådet att om min mobil var så kär till mig så borde jag lägga om mina prioriteter. Grejen är att min mobil är värd runt 4k så jag var inte SÅ jävla full att jag skulle slänga det i sjön. Jag hittade till slut mobilen, efter många hållplatser. Så jag klev av någonstans i Hertsön. Det var några sköna snubbar som jag klev av bussen med iallafall. Mitt misstag var dock att gå på stora vägen och fråga om vägledning till Lerbäcken(där jag bor då). Oturen slog till och det visade sig att de jag stannade var civil poliser som tyckte jag var för full. Först var jag ganska glad(ok jag var ganska full) att jag för första gången skulle till Hotel Gripen(fyllehäcken), jag försökte ringa hem, eftersom jag tydligen bodde just runt hörnet ungefär. Ingen svarade så nästa stopp var Hotel Gripen. Jag måste då säga, det är riktigt obekväma celler där. En jävla madrass och ett ekande rum. Jag försökte underhålla mig själv genom att sjunga lite, AAAA BEEE CEEE men min röst skar sig på C så då gav jag upp. Jag pratade dessutom i telefon under själva arresten, det var den enda personen som var på min lista för missande samtal efter jag fått tillbaka mina grejer. På tal om grejer, något jag aldrig hört är att bältet kallas för 'livrem' i polisterm. Fii fan, morsan sa att man kunde hänga sig med sådant. Jag hade då inte en tanke på att hänga mig själv, jag var väl ganska rund om fötterna vid det laget. Sverige kan spara så jävla mycket skattepengar på att skippa Hotel Gripen. Jag blev då fan inte mycket nyktrare. Jag är svinfull fortfarande. Och en cigg av morsan för plåster på såren fick jag dessutom. Det kan inte bli bättre, nästan.

Pusshej, och jag ska fan lyda mina egna råd från och med nu.

Livet leker! Jajjemen!

Jag har inte bloggat något om de senaste dagarna, men livet leker!

Idag fick jag äntligen sålt mopedfanskapet, gamle bettan är nu i ägo hos någon lycklig pitepojk. Jag har aldrig hållt i så mycket pengar, 20.000 i kontanter. Det går fan att klubba bebisar med en sådan sedelbunt, fy fan.

Jag har även fått anställningsbekräftan på Gestamp Hardtech, så man har jobb hela sommaren. Börjar vecka 25 och kör kontinuerligt fyr-skift. Fråga mig inte vad exakt det betyder, men jag kommer jobba under dygnets alla timmar.

Alla satans skoluppgifter har fått finemang också, vg på både Eng C och Religionen. Jag tror jag fick vg på religionsuppgiften för att jag använde ord som "Kukmätar-tävling". Men jag trodde aldrig det skulle bli så bra, så jag är nöjd.

Jag fick dessutom ett felskickat MMS, surpise surprise. Första gången jag får ett MMS som skickats fel. Det spelar nog ingen roll ifall jag svarar på alla sms och mms att de har fel nummer, kommer likförbannat ändå till mig. Jag kan börja med att beskriva bilden, för jag ska inte publicera bilden här. Det är tre sliddjur samt en pojke som man inte riktigt kan avgöra könet på, men jag antar att det är en pojke. Första kvinnan ser ut att vara 40~ och hennes leende är lika snett som en stroke-patients. Pojken står bredvid henne och kollar väldigt nonchalant snett upp i taket och bär ett "peace"-halsband. Andra kvinnan, kan vara syster till stroke-kvinnan, kollar rakt in i kameran med det mest övertygande kuksugar-leendet jag någonsin sett. Jag hade inte, om vi säger så. Det tredje sliddjuret ser ut att vara som mest i de yngre tonåren, eventuellt 11-12. Jag kan tyvärr inte säga något elakt om henne. Texten till MMSet lyder "Supergänget på Operan." Töntigare familje-bild får man nog leta efter... Kan även nämna att jag fick MMSet någon gång under min sovmorgon, men jag får felskickade meddelanden så frekvent så jag blev inte SÅ jävla förvirrad som jag brukar bli. Ibland flyger tankarna igenom efter man får sms efter en hård kväll/natt: "Vad fan gjorde jag igår egentligen?!" Förhoppningsvis blir det ingen sådan kväll ikväll. Med ölglaset i högsta hugg hälsar jag er en glad helg och drick säkert!

PUSSHEJ!

Kaptens loggbok - inlägg 5

En milstolpe i mitt tredje år av gymnasiet; jag var på skolan i hyffsat god tid till första lektionen på morgonen! Iofs ramlade jag in circa 15 minuter för sent, för jag missade första bussen. Men det är väl tanken som räknas, eller hur? ;) Fast egentligen hade jag inte behövt komma på Linux-lektionen, eftersom vi ska ha praktiska prov de kommande två veckorna, och jag har mitt prov nästa vecka. Det är visserligen på morgonen jag har mitt prov, så jag får väl träna på att komma i tid på morgonen ^^

Resten av skoldagen har i princip varit fylld av programmering. På java-programmeringen implemenderade jag min dir to xml/xml to tree node-kod till våran grafiska klient så det skall fungera finemang senare och på Styrtekniken blev det enkla "on/off", "and" och "or" funktioner som man blev klara med på ungefär 10 minuter efter man lärt sig hur programmet fungerar.

Jag hade dessutom min sjätte eller sjunde körlektion idag. Jag har Peter Lundgren som körlärare, jag gillar honom. Han är skön på sitt egna vis. Det blev körning på tätbyggt område. Jag säger bara, kommer du från höger och det är något objekt framför mig som gör mig väldigt fundersam, tro inte att jag kommer ihåg högerregeln. Det hände två gånger om jag kommer ihåg rätt. Men annars är jag grym på köra, så var inte rädda om ni måste åka med mig någon gång.

Jag kanske kan klämma in något om Kandis också, jag har ju nästan gjort det i alla inlägg. Jag ringde henne idag i 65 minuter. Jag måste bara säga att jag verkligen älskar IP-telefoni med hela mitt hjärta. Konstigt att sådan billig teknik inte tillämpades förän några år sedan. Jag rekommenderar det ifall ni ska ringa utlandssamtal, så sjukt billigt. Hur som haver, vi pratade väl om lite allt möjligt. Sist jag pratade med henne på telefon var i Stockholm när jag hade tagit mina allergipiller(de svagare varianten, det blev inte som förra gången) och druckit en skvätt eller två. Så det var ju skönt att få höra hennes röst igen. Jag har saknat den så mycket :´(

Som avslutning kan jag nämna att Emily fick mitt och Kandis vykort med en stor älg på :) Så jag har gjort en god gärning idag och givit en fager dam ett leende på läpparna! Nu kan jag göra den där förbannade religionsuppgiften och sen kan jag sova med gott samvete.

Roger dodger, över och under!

Natti!!

Det hände!

Det är sant! Något intressant hände mig och som en sann bloggare tänkte jag "det här måste jag blogga om!".

Jag fick ett sms från ett okänt nummer där det stod "Nemuzu se dovolat jsme na slussenu. Cim mame jet k Jankovi?" Jag tänker inte ens börja försöka klura ut vad personen försöker säga mig. Jag trodde först det var en +14 nummer, men tydligen så finns det inget land med det landsnummret. Med min övernaturliga uteslutningförmåga förstod jag att det måste vara ett +1-nummer. Fast då är grejen att landet med landskoden +1 är Anguilla, en liten ö i Västindien som är 91 km2 stor. Folkmängden är 13 000, så det smset hade hamnat jävligt fel. Det skickas många sms som inte var tänkt med mig som mottagare. Ett annat exempel är: "Hej sören. kommer du ihåg vem det var som hjälpte mig fylla i arbetsskada formuläret? Den gången jag brände mig mvh linda" Visserligen så står det väl i vissa databaser att Sören är ägaren av min telefon, min styvfar alltså. Men jag har fått en hel del bisarra sms, jag bloggar väl om det kommer några fler.

Utöver det var jag på promenad med Fredrik i ungefär två timmar. Ett slumpmässigt citat från promenaden: "Ja det dagliga tjugo-över-fyra-ritualmordet". Taget ur konversationen om när jag lämnade Kandis hotellrum på Fredagsnatten.

Men nu blir det väl att leta reda på instruktioner för religionsuppgiften som jag har hängandes. Jag orkar inte med ännu en till IG-varning. Usch.

God natt eller något.

Ny dag och nya utmaningar!

Första utmaningen var att stiga upp före 15.00. Jag kände ingen motivation alls att kliva ur sängen och in i kylan(mina element är bög så det är antingen 100% eller 0%). Men jag lyckades faktiskt ta mig upp strax före 15.00 och tog mig till min eftermiddagslektion. Kan inte säga att jag lärde mig något speciellt, det var bara lite förtydligande om tid och platser på japanska. Det var en hel del jakande och negativ form på saker och ting, som jag aldrig någonsin kommer att minnas. Men jag kommer ihåg det viktigaste: "Watachi wa kotochi Õsutoraria ni ikimasu", vilket betyder att jag åker till Australien i år. Tyvärr kan jag inte säga det med en tydligare tidsangivelse, för då blir det krångligt. ^^,

Det var ju större delen av min dag. Ah juste, fick mer sms av Kandis, det var som jag trodde: Hon hade somnat med mobilen i handen med ett halvskrivet SMS - hängivelse eller är jag bara så tråkig? :P Tydligen så har hon blivit sjuk, men jag är väldigt säker på att det inte är jag som smittat henne på något sätt, för jag undvek all sorts kontakt med någon som visade symtom på något före jag åkte till Stockholm.

Ajja, om något väldigt intressant inträffar senare ikväll så måste jag väl blogga om det.

GOD KVÄLL!

Nu är domedagen kommen!

Javisst!

En av domedagens profetior är uppfylld: Anton har införskaffat sig en blogg!

Det hade ju varit kul om det hela var resultatet av tequila, pingpong och thailändska transvestiter. Men jag är bara oerhört uttråkad. Men kul vore det ju om någon är intresserad av mitt liv!

Jag kanske kan börja första posten med vad jag har pysslat med idag.

Jag börjar med bakgrundshistorien: Min bror har flyttat in väldigt nära mig med sin flickvän och dotter, så hela helgen har jag i princip varit förbi där och hjälp till så mycket jag kan. (Ett tips, om någon ber dig om hjälp att bära ett vapenskåp/ammunitionsskåp, neka hövligt och spring för ditt liv). Jag kunde i princip inte röra mig efter jag hade burit de tunga asen till skåp. Och en grej jag inte förstår, sådana skåp är till för säkerhet, eller hur? Men jag skulle fan kunna dyrka upp en med en gaffel. Det är ungefär 200 kilo åt helvete. Vad är det för fel att ha gevären bakom en bokhylla och ammuntionen i en kökslåda? Det är fan vad jag har växt upp med. Jävla lagar som kommer och förstör.

Utöver det har vi haft middag här, eftersom vi är så snälla och bjuder dem på middag när de har slitit hela dagen med att flytta och vi har bara varit barnvakt åt Amanda(min brorsdotter).

Utöver det fick jag några sms från Kandis, hon skulle tydligen gå och lägga sig, för helt plötsligt slutade hon svarade. Just typiskt. Inte första gången det händer, så intressant är jag. ;)

Pfft blir väl att sova snart. Ta-taaaa~ !

Anton över och utåt!

RSS 2.0