Husmor!

Första nattskiftet i mitt liv avklarat. Det var tämligen intressant. Helt ensamma i nya hallen i 12 timmar. Men lika glad är jag för jag fick köra truck tills jag blev spyfärdig. Snurra runt runt runt runt runt runt runt runt osv. Fast det blev lite långtråkigt och alla var trötta. Men som tur är så har jag bara fyra 8-timmars skift kvar, sen är jag fri en längre period, yatta~!

Nu är jag inne på andra veckan med att bo ensam. Det går bra, förutom att jag har fullt upp med arbetet för att kunna göra nyttosysslor, som att städa, tvätta och andra saker man tar för givet att man har tid med. Jag måste dessutom handla. Jag tror det mesta i kylen är utgånget(inte mitt fel, jag äter inte sån't som mina föräldrar äter). Det var lite kaffe kvar i bryggkannan som hade möglat. Fii fan. Det möglar fan fort, tar bara några dagar. Man måste alltid vara på sin vakt och kolla vad man äter/dricker, nu när ingen annan håller koll. Annars får man väl i sig svartmögel och dör i sömnen.. eller något annat läskigt!

MEN! Idag ska jag ta mig i kragen och tvätta resten av kläderna som är kvar, diska, damma mattor och eventuellt dammsuga lite, vi får se hur wild and crazy jag känner mig. OCH FÖR I HELVETE JAG HAR GLÖMT ATT JAG MÅSTE LAGA MAT, HEJ DÅ!!

Sha!

Jag har ju inte bloggat på ett tag. Orsaken är att jag har jobbat eftermiddag och inte haft ett liv alls, inget intressant har hänt alls. Men igår! Då piercade jag tungan och pratade som en retarderad person större delen av dagen. Jag måste bara säga att jag är riktigt lyckligt lottad med mina arbetskamrater. Jobbet kan vara trist, men det märks inte alls med arbetskamrater som de jag har. Och när alkohol är inblandat på fritiden så slopas alla roller vi har på jobbet och det blir riktigt go stämning! Sedan efter färjan blev det efterfest hos Ante där det bjöds på whiskey, skumma groggar och gudomligt gitarrspel! Synd att Tomas var tvungen att dra hem till frugan ;) Vi höll på till 4.30 och hade trevligt! Men nog pratat om det.

Jag har gjort hål i tungan som sagt, jag kan meddela att det inte gör ont alls, inte ens nu. Men den är svullen som bollarna på en elefant med blue balls. Och den är lite småäcklig så det blir inga bilder! Rynkig och blek, hujaligen.

Ikväll ska jag på dejt med Nathalie.. Vi ska se Sex and the city. Och nej jag är straight och jag har inte blivit tvingad, jag vill faktiskt veta vad som händer. Det har ju talats så otroligt mycket om filmen så den är säkert intressant.

Nä nu ska jag suga på lite isbitar så Nathalie inte kan reta mig allt för mycket ikväll!

TALLIIHOOOOOOO!!!!

Ja, varför inte?

Första eftermiddags-skiftet. Jag hatar det. Jag trodde det skulle vara skönt att få sova ut och kunna stanna uppe länge på natten. Men det i utbyte mot att inte ha ett liv, är inte försumbart. Dessutom är LLT störda, eller iaf. gravt mentalt efterblivna. Bussar slutar gå runt 21. Det är lite för jävligt, skär ner en bussjävel på eftermiddag och fixa en efter klockan 22. Så jävla tamt med bussar nu på sommarn. MEN glada miner! För vädret blev förjävligt när jag började arbeta, så det finns ju något positivt. Samt att man jobbar bara fyra eftermiddags-skift.

Meeeen nu ska det nog bli lite städning, så man äntligen blir klar det med. Så hej då!

Men

Ja' e int' bitter. Det är lugnt.

Dö midsommar

Svenskar är åt helvete. Jag hatar helgdagar. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

orkar inte förklara

hej  då

Fuck solbränna, go balkbränna!

-cencurerat-Men dagen har inte varit händelselös! Strax före haveriet brände jag mig på armen:

Tur var att de inte var 300-gradiga balkar, utan de mer "svala", dom rörde på min oskyddade arm några millisekunder, det sved så utihelvete, men som tur är fanns det kylbalsam och bandage. Tog av bandaget senare på dagen och nu är det bara ett litet rött märke. Kylbalsam <333 Nu kanske ni tänker "höhö vilken fjolla" Men då har ni inte sett en kille på ett annat skiftlag som brände sig. Det var bara rött från början så han tänkte inte mer på det och skippade balsamet. Senare så bubblade huden upp och blåsor uppstod, dagen efter var det kolsvart. Och gjorde jävligt ont. Så ja, jag tar det säkra före det osäkra..

Jag kom just från ICA där jag storhandlat inför mina 2 veckor solo! Mor min var snäll nog att lämna ett ICA-kort. Så jag har shoppat lös på det gamla vanliga, dock glömde jag köpa gurkmajonäs :(

Fast! Nu ska jag göra något annat, ha det kul ikväll!

Jajemen, uppdatering.

Jag finner mig själv i ett tillstånd där jag absolut inte har något att göra, därför kan jag skriva de senaste grejerna som hänt.

-censur- ^^

En kul sak hände dock idag, när allt strulade på morgonkvisten. Tomas(en kollega) stoppar en tekniker och beskriver problemet vi har, varvpå teknikern svarar; "Men så ska det inte vara, det är något fel.". Jag stod bakom dom och skrek "NOOOOOOOOOOOOOO SHIT SHERLOCK" i mitt huvud. Fy fan. En annan rolig grej med tekniker är att de går runt med fina "civil"-kläder med plånboken i höger hand. Alltid. Det slår aldrig fel, det är som att i utbildningen för tekniker ingår börsbärnings-tekniker. Tomas förklarade det som "De har så tjocka plånböcker så att dom inte får plats i fickan", det roliga är att det säkert är sant.

-censur- ^^

Ajja nu har jag tjattrat på nog.

HEJ DÅ^^^^^^^^! :D

NU JÄVLAR!

Har jag ingen aning vad jag ska ta mig till. Jag jobbade bara till 14 idag, nu har jag liksom hela dagen med att göra saker jag alltid velat göra när jag jobbat till 18. Ligga i sängen och dega heeeeeeeeeeeeeeeeela dagen. Det är det bästa med att jobba hårt.

Jag tänkte bara uppdatera lite så ni vet vad jag pysslat/pysslar med, jag jobbar som fan. Om något händer så bloggar jag väl om det!

GOD KVÄLL

Så... kommer du hit ofta?

Gårdagen började väl hyffsat. Sommarvikarie-utbildning för Hardtech. Jag åkte buss till Sunderby folkhögskola, tidigt på morgonen. Jag brukar inte ens stiga upp så tidigt när jag hade skola. Hujaligen. Hursomhaver, ungefär vid 15.00 slutade alltihopa och nu kan jag allt om KI, MI, EI osv. Eller vänta. Ajja det finns manualer man kan läsa om man känner sig otillräcklig.

Efter kursen åkte jag med Birge in till stan och mötte upp Nathalie efter hennes arbetsintervju, sedan degade vi ett tag tills min buss gick. Väl hemma confade jag min brors router så den fungerar perfekt. Senare på kvällen bjöds det på modevisning och striptease av Nathalie och Michaela... med Michaelas farmors kläder, som underligt nog var riktigt heta. Fast jag kokade makaroner så jag hade inte så mycket uppmärksamhet åt stripteasen... yeah right.

Idag har jag varit mycket trött hela dagen, dels beror det påkaratekaffet som serveras på Nathalies jobb som höll henne vaken och mycket busig och faktum att det är svårt att sova tidigt när man har så fint sällskap! Eftersom jag har varit trött har jag spenderat stor del av tiden i sängen vilandes och kollat på TV. Det är skönt med sommarlov som tillåter sådant. Tyvärr börjar man jobba på lördag. Men men storkovan väntar, så det är väl värt det.

Kom hem snart~~!

PUSS

Naturligt urval

Är en fin grej. Jag sitter just nu med en tändarmekanism, en sån där som ger en stöt som tänder på gasen till en tändare. Jag har inte klurat ut hur jag ska trycka på knappen utan att få en stöt, men likförbannat försöker jag lista ut. Nyfikenheten är dödlig. Men nog pratat om det.

Rätt som det var så blev det kväll, jag fick påhälsning av de flesta av mina bröder idag. Och vi åt frukost med samlad familj, det var väl 11 år sedan eller något när alla syskon inte bodde hemma längre. Det var trevlig.

Men jag ska inte babbla på så mycket, jag har sortering att göra efter mina fester, pant för sig, ofärgat glas för sig och färgat glas även också för sig. Jag ska nog införa en regel att man bara får ta med sig pantbart dricka. Nä nu skojar jag bara, jag är inte en sån jävla party pooper. Det ska bli ett rent nöje!

HEJ DÅ!

Ny dag och nytt inlägg!

Dagen har varit ganska händelsefri. Jag drog in till stan' mitt på dagen någon gång och inhandlade lite grejer och gav tillbaka Rebeccas jacka som hon hade glömt på senaste festen. Sedan drog jag hem och fick ett plötsligt infall att vilja träffa Nathalie(Okej då, jag blev liiiiite halvt övertalad också^^). Sagt och gjort jag åkte buss till henne och fick gratulera henne på hennes 18-årsdag. Samt att jag blev korsförhörd av hennes morbror. Sedan så vinglade vi in till stan' på hennes cykel som heter Sylvester och är rosa. Där inne satt vi i ca. 40 minuter och väntade på min buss. Medan vi väntade läste vi tidningen några gånger, och nästan en halv gång uppochned.

Och nu är jag hemma. Jag ska väl ligga i sängen och se vänner. I all seriebrist fick jag för mig att se vänner från början, so far är jag på tredje säsongen.

Sååååååååååå.... händelsefri, jajemen.

ÖVER OCH UTÅT!

Ack igen

Ska man vara nere. Jag hade brakar-fest igår och alla hade trevligt, men jag hade inte så trevligt. Det blir alltid så när jag passerar en viss tröskel med alkohol. Det är hemskt och dåligt. Jag verkligen hatar den egenskapen hos mig. Men jag har väl kanske mina anledningar att vara nere. Men nog pratat om det!

Upp till en viss punkt hade jag kul igår, men då kröp emo anton fram. MEN FAN upp tills dess var det ruskigt trevligt enligt min mening. Kanske lite mycket och städa nu i efterhand, men jag är sjukt full fortfarande, så det kanske blir roligare att städa full.

Det blev ett ganska kort inlägg för att jag tror jag behöver sömn innan mina föräldrar kommer hem.

Puss och hej då

Studenten, woooooh!

Då var man fri och arbetslös! Iallafall tills nästa lördag. Det har hänt väldigt mycket sedan sist jag bloggade, men jag orkar inte dra igenom allt. Tänkte bara berätta om min studentdag.

Det börjas med att mor väcker mig två minuter innan jag ställt klockan på väckning och frågar när jag ska upp. Dusch och ombyte till kostym. Sen ville mor min ha en massa bilder på mig, jag ser jättetrött ut, så det blev inga fina bilder. Jag fick skjuts in till Udden där vi började våran champagne-frukost 8.30. Hela klassen var där förutom Jens MP, Rasmus och Svimba(som han hädanefter kommer kallas). Vi drack champagne, öl och rökte cigarr i vanlig ordning. Sedan kom våran mentor och tog bildbevis som han lovade att inte använda(eftersom det var strängt förbjudet att dricka på studenten, enligt våra rektorer). Sedan bar det av till skolan för fotografering, där Svimba svimmade på uppställningen. Jag tror vi var sjukt stiliga, rasmus kom springades utan kostym med bara tshirt och jeans, just i tid för fotograferingen. Sedan bar det av till skolan för mingel och möss-signering.

Efter det blev det allt det vanliga, betygsutdelning, tal, prisutdelning osvosvosvosv. Inte så kul. Sedan blev det dags för utspring ca. 12.30. Vi sjöng någon låt och gick ut på parkeringen där våra föräldrar stod och väntade med de fina skyltarna. Jag träffade folket lite snabbt, kramades och tog foton. Sedan bar det av till vagnen - höjdpunkten! Det var ruskigt kul i min mening, för jag har alltid velat cruiza runt i stan med en traktor och skrika tonerna till Rocky 4 med en trumpet som spelar i takt. Henrik var grym på trumpet, vi körde pippi långstrump, studentlåten, hakuna mattata m.m. Det var jävligt varmt så det blev svettigt, men förutseende som jag var bad jag morsan ta med sig öl. Så jag hade mina öl och min cigarr. Det var riktigt roligt.

Efter det bar det av till min egna studentmottagning med middag och påhälsning av tjocka släkten. Hände inte så mycket. Den första att anlända som fest-deltagare var Fredrik. Han kom runt 17.20. Så vi lyssnade på musik och drack öl när vi väntade på att resten av gänget kom. Ska jag vara ärlig hade jag ingen aning hur många som kom. Det var i princip hela min klass + väldigt mycket mer folk. Men det var rackarns trevligt!

Sen runt småtimmarna bar det av till stan och lite allmänt rännande. Åt på max och sedan drog till stället jag skulle sova. Det var absolut en trevlig avslutning på en riktigt trevlig dag.

GOD NATT

RSS 2.0