Stormsteg I say!

Min vikariat-anställning börjar lida mot sitt slut. Ölhävar armen börjar smårycka lite när även Lulekalaset står bakom dörren. Jag kommer gå av natten på Fredag när det ska börjas med allt hålligång. Det kommer väl bli lite tungt, men jag får väl se till att bli ordentligt utvilad så man orkar med. Inte för att det har varit ett problem förut, men vem vet, åldern kanske sätter sina spår. Man är rätt bekymmerslös nu, förutom det halvt obligatoriska vad-ska-jag-nu-dricka-dilemmat. Jag måste även orka ta mig in till stan någon dag och uträtta lite ärenden.

Idag har jag sovit som en klubbad säl, så jag hinner inte träffa Nathalie innan de ska på middag och hålla på bängla. Men men, jag har dessutom lovat Jonas att glida förbi honom innan jobbet idag och hjälpa honom pyssla på med hans supernya hemmabio. Ska bli kul att se hur han möblerat också... Det bör jag göra, men jag är faktiskt en hårt arbetande man som inte har tid med sådana sysslor! Det ser verkligen förjävligt ut i mitt rum med alla sladdar(och jag har en hel del, drar väl lika mycket el som alla skyltar osv i Shibuya i Tokyo ;)) Jag tror jag måste lära mig spara på el till jag flyttar hemifrån, annars svider det nog i plånboken när elräkningen kommer. Men än så länge är det inte mitt problem, fast det kan ju inte vara allt för dyrt, eftersom jag fortfarande lever. Min mor brukar nämligen hota mig till livet ifall räkningar blir oväntat höga. Lyckligtvis har jag aldrig överskridit den normala kostnaden.

Men nu lämnar jag er för ett soligt väder! Pusshejdåosv

HEJ!

Jag är alledes för pigg för att sova just nu, jag vet inte varför. Jag höll på dö av trötthet på jobbet, just typiskt. Så därför tänkte jag skriva av mig lite.

Hela veckan har varit förträfflig, jag har fått träffa Nathalies bror - Alexander, styvmor - Ulrika och hennes far. Mycket trevligt folk.

Igår var första nattskiftet för veckan, vilket innebär 12 timmar. Jag hade förberett med en cola och fyra red bull. -censur- Då efter ungefär en halvliter kaffe, fyra red bull och en cola så stal jag party-trucken och poppade Schnappi das kleine krokodil och 99 luftbalongs på högsta volym. Medan jag cruisade förbi alla i hela hallen. Och sedan lastade jag om lite lådor, nynnandes på dessa två låtar som jag hade på repeat i minst tre timmar. Dessutom har party-trucken ett säte som vinklas när man höjer gafflarna över 3,5m. Så jag körde gafflarna upp och ner så att sätet gungade fram och tillbaka samtidigt som jag körde runt i cirklar och sjöng med i låtarna. Synd att den energin inte varade så länge. Ungefär en timme före vi slutade så blev jag dötrött. Såg ut som en zombie.

En rolig incident på bussen hem också. När bussen var ungefär vid Örnäset tänkte jag spela lite på mobilen så att jag inte somnar. Jag kanske fokuserade lite för mycket på spelet, för nästa gång jag tittade upp så var jag på Kronan. Så jag hojtade till och frågade om han hade kört fel. Men busschaffören hörde mig inte. Så jag gled med till ändhållplatsen på kronan. Där upptäckte han mig och frågade om jag somnade och att han inte hade sett mig där bakom. Jag har ju gått några gånger från Kronan förut, så jag tänkte, ajja en morgonpromenad har väl inte skadat någon. Fast chaffisen var snäll nog att köra till Lerbäcken. Jag antar väl att jag hade kunnat kräva en massa grejer när dom gör sån't där. Dom har ju ändå sina turer att köra. Men men... JUSTEFAN, jag har klippt mig också. Om det är någon som bryr sig.

Ska försöka sova, god natt!! Eller morgon... eller något.

Whiskey Lullaby!

Tyckte att det var dags att jag uppdaterade med något smaskigt. Sedan övergav jag den smaskiga delen och bara uppdaterar något. Jag skulle visserligen kunna skriva om Lördagen och hur den var, det blir en hel del bra historier så det sparar jag till väl utvalda tillfällen.

Allt rullar väl på som vanligt, jobba, äta och sova. Som ni kanske kommer ihåg älskar jag eftermiddagsskift över allt annat. Fast det är bara tre skift kvar, de går ganska fort. Speciellt nu när man måste jobba som en jävla lemur på amfetamin.

-stoooor censur-

Men nu ska jag väl äta något innan jag beger mig till lyckans ställe. Trevliga spanjorer! HEEEJS

....

Ja vad ska man säga. Jag vet inte själv. Jobbade 6-18, och tydligen missade jag en hel del. Det skulle ju vara fest hos grannen ikväll, men grannen är inte ens hemma, så något måste jag ha missat. Jäkla jobb.. bara förstör. Och soligt var det också. Huja.

Men! Jag har en liter whiskey, det är ju alltid något. Annars så händer inte så mycket, jag är ensam hemma igen tills på måndag. De jävlarna bara kom hem en dag sedan for de igen. Jag börjar ju bli less.

Men men, jag ska väl se en film innan jag går och lägger mig. Tjollahopp!

Hej!

Jag ville bara uppmärksamma de få som faktiskt besöker den här bloggen att del 1 av "Jagad" är klar: http://www.youtube.com/watch?v=r9hrWaL4d0A

Henning som zombie m-mm ^^ Jag väntar med spänning på nästa del!

Dagen är kommen!

Som rubriker antyder, dagen IFF(icke föräldrafritt) väntar bakom hörnet. Imorgon är jag inte solo igen. Lägenheten är i toppskick, blev just klar med städningen. Posten sorterad, reklam, tidningar och räkningar/brev. Allt ser bra ut... förutom mitt rum. Men det gör det i princip aldrig, så jag orkar inte göra något åt det.

Nu sitter jag och lyssnar på Silent Hill 2 OST, d.v.s soundtracket. Riktigt go stämning i den musiken tycker jag. Promise, Theme of Laura och Angels Thanatos är riktiga guldkorn! Nu har jag fått slut på saker att skriva om och göra.. Och jag får inte komma till en viss dam än... De säger ju att väntan är värst ;)

Jamen, nu ska jag hitta på något att göra... Hejhopp!

Yay!!

Äntligen! Sista skiftet av nattveckan avklarat. Jag ser fram emot min lediga tid. Jag ska... jag ska.... ehh... Jag ska inte göra ett piss! Eller jag ska städa innan mor kommer hem så hon inte klubbar ihjäl mig. Men annat än det, nada. :) Det ska bli skönt att inte ha några tider att passa och att tänka hur jag ska ta mig till storheden och hemmåt. Ikväll blir det partaj med utgång. Det skall bli sannerligen trevligt, jag kommer inte ihåg sist jag var på krogen(inte för att jag har fått för mycket att dricka, utan att det var länge sedan, om man inte räknar när jag var ute med kollegorna). Det här blev ett kort inlägg, men det är inte så mycket som händer egentligen, jag lovar.

Hej då!

RSS 2.0