För vad!

Dags för uppdatering. Det ni alla har väntat på även om ni inte vågar erkänna det!

Jag tog ett uppehåll i pluggandet inför imorgon då jag ska ta kunskapstestet för B-körkort. Jag är uttråkad å det grövsta. Spenderar nätterna genom att dra hem senaste serierna som lämpligen kommer ut den tiden på dygnet. Nackdelen med detta är ju att jag inte har serier att fördriva tiden mitt på dagen, men ett problem i taget!

Händelselöst... mest hela tiden. Det är inte tillvaro jag inte är allt för lycklig över, men som jag har sagt förut får jag väl rycka upp mig, och idag verkar det som jag har möjligheten!

Fast jag kom på en sak, jag kastar inte helt bort tid här hemma. Jag har faktiskt lärt mig om finanskrisen och att USAs kongress röstade nej på att rädda banker i USA från konkurs till en kostnad av 700 md dollar. Amerikanerna är inte helt dumma ändå, för det vore helt fel att att privatisera vinster och socialisera förluster. Då kan ju bankerna bete sig hur som helst. Men som tur var räddade dom inte några fler banker. På tal om att rädda banker, vissa banker går inte allt för bra här i Sverige heller. Någon nisse har dessutom gått ut i media och sagt att regeringen går in och räddar banker om det händer här i Sverige. Jag tycker att bankerna får skylla sig själva, låna inte ut pengar som ni inte kan få tillbaka förfan.

Ajja nu ska jag inte försöka få den här bloggen till någon finanspolitisk blogg, för ingen blir gladare av det. Jag ville bara dryga ut skiten lite.

Nu ska jag väl ta mig an utmaningen att laga något gott utan att ha något gott från början!

TJOHEJS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0